fredag den 30. december 2011

Dominans

kan man tvinge et mennneske til at dominere det mener jeg ikke det skal komme inde fra sjælen for at virke rigtig lysten til at leve med dominansen skal være en del af den person man er lysten til at være den der dominerer skal være en glæde at give til en anden som der vil modtage og give sin glæde og underkastelse tilbage så det er en fælles nydelse.

Der hvor det kan gå galt er når den dominante har lovet noget men trækker tiden for at dominerer og den submissive må vente måske længe på at mærke dominansen så længe at hun ryger med i mangel på dominans og kærlighed fordi den dominante mener han har ret til at trække tiden også selv om han ved at den submissive går i stykker på det hver gang.

Et tilbage blik

Jeg havde en drøm om at føle mig elsket og så mødte jeg manden som jeg bor sammen med, dengang var han kærlig og venlig og jeg følte mig som jordens lykkeligste kvinde aldrig havde nogle elsket mig så højt og han viste mig det hver dag, vores sexliv var i top jeg følte mig meget begæret aldrig havde jeg følt mig så lykkelig og jeg følte mig fri sexuelt til at vise hvem jeg var, som dominant var han virkelig god jeg nød at blive domineret af ham han var i mine tanker selv om han ikke var tilstede jeg elskede ham så højt som jeg aldrig havde elsket nogen før dominansen var tilstede mange gange om dagen jeg viste at den dominante ikke var langt væk jeg følte ham jeg så ham han var i min sjæl vi var et.

Men drømmen brast, den dominante forsvandt, sex har vi sjælden, ømhed, omsorg, hvor blev den mand af som der ville mig så meget den mand der kunne vise mig kærligheden varme.

en drøm der brast

Føelsen af ikke at være noget værd som kvinde har jeg følt i lang tid og når jeg skriver lang tid er det tale om et par år, mit selvværd har lidt et stort knæk for et par år siden og jeg prøver at arbejde på at få det tilbage som jeg har mistet, men det er svært når man ikke føler sig elsket i forholdet når sex er noget som jeg skal spørge om ellers får jeg det ikke, jeg føler mig ikke begæret, dominansen er noget som jeg kan få et lille glimt af i ny og næ de gang jeg får dominasen ca en gang om månenden føler jeg mig så taknemmelig over at han vil give mig det som jeg længes efter også selv om det kun er i 5 min så føler jeg mig så lykkelig at jeg mange gange er lige ved at græde.

kærlige ord er noget som jeg drømmer om arme der omslutter mig og fagner mig, en mand der begærer mig og vil vise mig at han elsker mig og at jeg betyder meget for ham.

jeg orker ikke mere at føle mig mindre vær jeg slutter hermed min blok og mit forhold til kæresten.

tirsdag den 15. november 2011

Beklædning

Vi har ikke nogen regel der sige hvad tøj jeg må gå i men der er alligevel en undertone om hvad Herren gerne vil se mig i derfor er han også næsten altid med mig ude og købe tøj ikke fordi jeg ikke må købe tøj selv men fordi jeg gerne vil gå i det tøj som han syntes er flot og som han kan lide at se mig i.

Mit skab er fyldt med kjoler og nederdele og lige nu hvor vinteren venter lige om hjørnet bruger jeg strømpebukser og smarte bukser dertil.

Om sommeren bruger jeg meget selvsiddende nylon strømper eller hofteholder og de nylonstrømper som er beregnet dertil.

Trusser er ikke noget jeg bruger om sommeren det gør så også at jeg skal tænke mere på hvordan jeg bukker mig ned når jeg evt. skal samle noget op fra gulvet, når jeg sætter mig ind i bilen foregår det pænt med samlet ben, de trapper der er åben og hvor man kan stå nede under og se lige op under kvindernes kjoler er en udfordring for uanset hvor meget man prøver at gå pænt kan beskueren se næsten alt.

Bukser bruger jeg også men det er mest når jeg går og roder med noget som jeg ved der vil svine mig til der syntes jeg det er dejligt at jeg ikke skal tænke på om der kommer pletter som jeg ikke kan få af ved vask.

højhælede støvler eller stiletter bruger jeg altid når jeg skal ud af huset det er sjælden jeg bruger tennissko så er det fordi at vi skal noget hvor de er bedst egnet.

onsdag den 9. november 2011

Læder aften.

 
I aftes var huset fuld af dejlige mennesker som også er inden for miljøet der blev snakket og grinet meget spist kage, drukket kaffe og te.

Der var et par stykker som lavede piske og imens de var ved det gik min kæreste og jeg i gang med at lave to par manchetter, de to par kom sig af at jeg havde målt efter en skabelon og gik ud fra at de mål passede mig, men da jeg har tynde håndled blev de alt for store så i stedet for at smide det læder væk som var skåret til besluttede vi at skære et par nye som passede, de Århus manchetter der er for store vil vi nu sætte til salg.

tirsdag den 8. november 2011

Ansigtet ud af til.

At man får smæk i den bare er ikke noget som man snakker med andre om uden de altså er til det samme hvorfor det skal være sådan i nutidens samfund hvor man ellers kan snakke om alt mellem himmel og jord uden der bliver set skævt til en er for mig lidt af en gåde.

Det er som om at når snakken nærmer sig et eller andet som kan minde lidt om noget seksuelt så tager folk en maske på de bliver stramme i ansigtet selv de som er ens nære kollegaer og som man ellers kan snakke med om alt.

Engang imellem tænker jeg på hvem er mine kollegaer egentlig er det mon kun et lille flig af hvem de virkelig er som omverden får at se lige som de i virkeligheden ikke kender mig rigtig, det er lidt underligt at tænke på hvor godt kender jeg i virkeligheden dem der står mig nær ud over min kæreste !